MULIKAN HILLTON

Maalaishotelli perinteisessä kulttuurimaisemassa Hepolammen ja Karankajärven välissä. Juhla-ja majoitustiloista  on näkymä Karankajärvelle. Matkaa järvelle 800 m. Rakennus on entinen Mulikan kyläkoulu. Se on korkealla mäellä keskellä Mulikan kylää kuitenkin omassa rauhassa. Koko alueelle on tehty pihasuunnitelma ja kasveina käytetään perinnekasveja 50-luvulta, sekä muissakin rakenteissa suositaan sen ajan henkeä. Takapihalla on puutarha ja sinne on istutettu hedelmäpuita ja marjapensaita sekä yrttitarha. Tulevaisuudessa sato käytetään ruoanvalmistukseen asiakkaille. Takapihalla on myös grillikatos ja pihakalusteita  majoittujien käytettävissä. Juhlatiloissa on käytetty hyödyksi korjattua koulun entistä kalustoa sekä sisustuksessa on vaalittu 50-luvun perinteitä. Juhlatiloissa on seinämaalauksia 50-luvun juhlijoista ja ihmisen elämänkaaresta.

Mulikan Hilltonin juhlatiloihin kuuluu 3 salia, joita voidaan muunnella eri kokoisille ryhmille (20-100 hlölle). Käytettävissä mm. karaoke- ja äänentoistolaitteet, videotykki ja screen. Tiloissa on eteinen, jossa wc:t miehille ja naisille.

Majoitustilat on kahdessa kerroksessa, joihin on oma sisäänkäynti. Vuodepaikkoja on 14+6. 7 mh, oleskeluhuone jossa 2 vp, 2 keittiötä, 4 wc:tä, suihku. Viihtyisät saunatilat ovat  kellarikerroksessa, jossa on myös takka ja wc. Lisäksi on kerhohuone, jossa on biljardipöytä ja tilapäistä majoitusta.

Mulikan Hillton soveltuu perhejuhliin, kokouksiin, harrasteryhmille myös yksittäiset lomailijat ovat tervetulleita.Ruokapalvelut voi tilata kaikkiin tapahtumiin, myös aamupalamahdollisuus on yksittäisille majoittujille. Hyvät harrastemahdollisuudet on ympäri vuoden lähimaastoissa: hiihto, pyöräily, lenkkeily, luontoreitit, www.luonnonvoimaa.net/luontoreitit. Pyhä-Häkin kansallispuisto, Kulhavuori, Julmat lammit. Myös koirien kanssa matkustavat ovat tervetulleita.

Lisää kuvia Mulikan Hilltonista Jakolan tilan Facebook ryhmässä. Katso tästä