TILAT

Maalaistalossa, aitassa tai eräkämpässä, huvilassa tai huonemajoituksessa

Jakolan tilan majoitusmahdollisuudet

Jakolan tilalla voit majoittua Rentolassa, 1900-luvun alkupuolella rakennetussa maalaistalossa, joka on remontoitu viimeksi vuonna 2000. Rentola sijaitsee aivan Heijostenkosken tuntumassa. Kaksikerroksisessa talossa (180 neliötä) on 10+6 vuodepaikkaa ja kesällä aitoissa on 14 vuodepaikkaa lisää. Erikoisemman yöpymisvaihtoehdon tarjoaa 3,5 kilometrin päässä Rentolasta suon saarekkeessa sijaitseva eräkämppä. Nukkumapaikkoja kämpässä on vain kahdelle. Yöpyminen kämpässä on todellinen irtiotto arjen kiireistä.

Pyöröhirsihuvila Villa Mertala on valmistunut 2006 Karankajärven rantaan. Siinä on vuodepaikkoja 6+2 henkilölle. Huvilan tilat soveltuvat myös kokouskäyttöön. Tilaa huvilassa on 114 neliötä ja terassien kanssa pinta-ala nousee 153 neliöön. Karankajärven rannasta löytyy perheen pienimmillekin sopiva uimaranta.

Mertaranta saunamökki soveltuu pariskunnalle tai kalastus-tai metsästyskavereille. Mökissä tilaa 40neliötä . Sauna ja sisä- WC samassa rakennuksessa.

Mulikan HillTon entinen Mulikan kyläkoulu on rakennettu 1957. Kunnostettu juhla-kokous- ja majoituskäyttöön 2009. Hilltonissa on tilat kolmessa kerroksessa. Majoitustilat sijaitsevat ala-ja yläkerroksessa , vuodepaikkoja 20 hengelle